Zgodba Modne princese

skozi oči kreatorke pentljic, Suzane Plavčak.

Kako je nastala Modna princesa?

Že kot deklica sem vedno sanjala, da bom imela punčko, ki jo bom oblačila v oblekice, ji pletla kitke, delala čopke in  kupovala špangice. 

No, moj prvi otrok je fant Jaša, tako da so mogle sanje o vsem tem še malo počakati. A ne dolgo. Šest let kasneje se mu je pridružila Kim in dve leti kasneje še Nikki. In takrat so moje sanje počasi postale resničnost.

Naj povem, da so vsi trije otroci imeli toliko las, da je bilo pri tamalima dvema neizbežno kupovanje špangic že pri treh mescih. Žal ali na srečo sem takrat ugotovila, da je izbira teh dodatkov pri nas zelo slaba in tako sem pri rekla, “pa dejmo jih probat sami naredit”.  

Tako se je ta moja tiha ideja sunkovito začela spreminjati v novo realnost mene in moje družine. Kljub vsem oviram z nabavo pravega materiala, ustvarjanjem tiste prave oblike, lahko sedaj rečem, da mi je nedvomno uspelo ustvariti nekaj na kar sem zelo ponosna in je postalo del mene in mojih najbližjih.

Poseben izziv je bil najti pravo ime. Vedela sem, da želim izpeljanko besed princeska, punčka, deklica, … In da želim ime, ki gre v uho, ki ga bom s ponosom predstavljala svetu. In po dveh dneh “brainstormanja na polno”,  se mi je kar naenkrat pripeljalo “ta pravo” ime…

Tisti večer, smo dobili novo družinsko članico…

Modno princeso.

Seveda sem takoj angažirala svojega moža, da mi je odprl profil na Facebooku, me zasekiral, da nujno potrebujem logo, takrat pojma nisem imela kaj to sploh je, ampak v treh urah od ideje, da pa res nujno potrebujem stran na Facebooku, je 26. novembra 2018 Modna princesa oživela.

Vedno več prodajnih mest

Moja prva misel, ko sem že imela izdelan tisti prvi pravi model pentljice, ki je bil popolnoma ročno narisan in izrezan, je bila seveda: “Kje bi lahko jaz zdaj to pokazala, prodajala?”.

Čisto spontano sem se odločila, da grem v eno od otroški trgovin v Celju probat svojo srečo. Predstavila sem izdelke in prodala prve špangice.

Danes s ponosom povem, da lahko izdelke Modne princese najdeš v kar osmih različnih trgovinah po Sloveniji.

Ogromen korak na moji poti, ki je zelo pripomogel k prepoznavnosti Modne princese na trgu, je bilo sprejetje mojih izdelkov v skupino ustvarjalk na Facebooku Dražbe slovenskih ustvarjalk. Tam sem spoznala ogromno krasnih punc, mamic ustvarjalk, stkalo se je veliko sodelovanj in prijateljstev.

V tej skupini sem spoznala tudi ogromno Vas, mamic, in hvaležna sem za vsako, ki me že od mojih začetkov zvesto spremlja in ste pomemben del moje poti še danes. 

Hvala

Spletna trgovina

Z idejo spletne trgovine sem se spogledovala že od leta 2020, v letu 2021 pa sem si rekla zdaj je pa čas, da se resno lotim tega koraka.

Projekt, ki je nastajal dobro leto, je danes pred teboj, ni popoln, je pa moj. V njega je vloženega ogromno truda, včasih sem se mogla tudi čemu odreči, da sem lahko ustvarjala, kajti prvič in z gotovostjo trdim, da zadnjič, sem imela toliko izdelkov narejenih na kupu, mislim da jih je bilo blizu 700. 

Spletna trgovina je v prvi vrsti izdelana z mislijo na Tebe, mamico, ki želiš le najboljše za svojo deklico. Pa tudi, da se lahko sprehodiš skozi galerijo modnih princesk, ki ponosno nosijo penljice, nastale izpod mojih rok.

 

 

Pogled v prihodnost

Danes, ko tole pišem je avgust in letos bo Modna princesa pihala svojo četrto svečko.

Za mano so štiri čudovita leta, leta, ki jih ne bi menjala za nobeno drugo službo na tem svetu. Moja “služba” nima delovnika, v bistvu ne gledam na to kar počnem kot na službo, ker res uživam v ustvarjanju. To je moje življenje, moj četrti otrok. Pa ne samo moje, v to je vpeta cela moja družina, velikokrat še tast in tašča, ko priskočita na pomoč z otroci.

Največja opora je pa definitivno moj mož, ki vedno prisluhne vsaki moji ideji, pa tudi če je še tako nora, mi jo pomaga realizirati in je tisti, ki vem, da bo tudi pet minut do šestih zvečer letel na pošto s paketi.

Seveda pa brez Tebe, Vas, moje drage mamice, babice, tete, botrce danes ne bi bila tukaj kjer sem, ne bi pisala teh stavkov.

Zato hvala, da pomagate pisati mojo zgodbo, zgodbo Modne princese.

Jaz pa se bom trudila, da bom še bolj odzivna, dodala še več izdelkov v ponudbo in tako še naprej risala nasmehe na obraze modnih princesk.

Suzana Plavčak, ustvarjalka Modne princese.

Spremljajte dogajanje v Modni princesi

S prijavo na novice občasno prejmeš novosti v ponudbi Modne princese, pa tudi kakšen nasvet, da bo tvoja punčka še bolj sijala. 

Zadovoljne princese in mamice so spregovorile

Največje zadovoljstvo je, ko dobim takšna sporočila. Še bolj me pa razveselite s slikicami vaših princesk.

Skozi leta se je spletlo ogromno vezi, poznanstev in vse kar lahko rečem je, HVALA. 

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna.Dodaj kakšen izdelek